Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Автосервіс має бути якісним

Перше на що ми звертаємо увагу коли потрапляємо на СТО – це професійність та рівень обладнання на якому проводиться диагностіка та ремонт автомобілів. Також для обслуговування транспортних засобів необхідні кваліфіковані спеціалісти на яких можна покластися у питанні якісного ремонту автомобіля. З року в рік автомобілі стають все технологічнішими і завдяки цьому змінюється підхід до технічного огляду. Сьогодні ми поглянемо на важливі інструменти та поширене обладнання, яке використовується автосервісами як в Україні та за її межами.

Сучасні автомобілі настільки технологічні, що майже всі вузли та агрегати мають електронне управління. Для обслуговування таких машин необхідно мати спецінструмент а також обладнання для підйому та доступу до важкодоступних місць. Зазвичай, використання професійних підйомних механізмів на СТО економить час автовласника та підвищує культуру обслуговування транспортних засобів. Вибір автосервіса залежить від деяких чинників, але головним для клієнта є можливість забрати відремонтований автомобіль в найкоротший термін. Забезпечити безперервний сервіс можуть лише визнані автомайстерні, які мають широкий вибір спеціального інструменту.

Мабудь одна з найбільш пошириних фраз у сфері автосервісу: «треба підняти автомобіль на підйомник». Якщо треба, то без нього не обійтися. Автомобільний підйомник - це обладнання, основна мета якого підняти машину для доступу під його днище https://www.grandinstrument.ua/podemnik-avtomobilnyj/. Також транспортний засіб необхідно тримати на певній висоті, при цьому гарантуючи безпеку людини, яка підійде під автомобіль. Підйомник є обовязковим атрибутом будь-якого автосервісу.

Підйомники бувають п҆ яти видів: одностоєчний, двостоєчний, чотирьохстоєчний, ножиці та плунжерний механізм. В одностоєчному підйомнику головна роль належить несучій стійці. В залежності від того якого типу підйомник – стаціонарний або пересувний його вантажопідйомність коливається від 250 кг до 2,5 тон. Двостійковий автомобільний підйомник має фіксовану  конструкцію, яка кріпеться до підлоги на анкерних болтах. Вантажопідйомність двостоєчного підйомника складає 5 тон. Як і одностоєчний так і двостоєчний підйомник повинен встановлюватись на рівну та тверду підлогу для забезпечення високого рівня безпеки. Чотирохстійковий підйомник використовує безшумну гідравлічну систему підйому, може використовувати різні типи платформ та підіймати транспортні засоби вагою до 20 тон. Дя економії простору в автосервісі були розроблені підйомники з механізмом ножиці. Також зустрічається підйомник плунжерного типу, на якому кронштейни закріплені на плунжер гідравлічних циліндрів. Встановлюють плунжерні підйомники або на підлогу бо із заглибненням. Перевагою плунжерних механізмів є доступність до будь якої зони в автомобілі, навіть на мийці. Скористатися широким вибором автомобільних підйомників та вибрати спец інструмент для автосервісу можна на Інтернет ресурсах з широким спектром фільтрів. Це зручно та не потребує додаткових витрат…

18.01.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Автосервіс має бути якісним

Політика конфіденційності